Socialt ansvar

Lærlinge

Tømrer og totalentreprenør Poul Bak AS har 37 års erfaring og firmaet har i alt ca. 30 tømrer ansat i egenproduktion, heraf altid minimum 5 lærlinge, på den måde synes vi at vi bærer vores ansvar bedst til at sikre den næste generation. Vi har igennem tiden udlært knap 40 lærlinge.

Juniormesterlære

Sammen med Skive kommune, Ungdomsskolen Skive og Vinde murer firma Aps, har vi som et nyt projekt opstartet juniormesterlæreholdet. Det betyder at du som ung bosat i Skive kommune kan gå til tømrer og murer onsdag eftermiddag på samme vilkår, som hvis du gik til fx fodbold eller badminton.

Hvorfor vælger vi at være med i et sådant projekt? Det gør vi fordi det er svært at være ung, det må være utrolig svært at i 9 kl. få spørgsmålet, hvad skal du så nu? Hvad vil du resten af dit liv?

På juniormesterlæreholdet giver vi de unge muligheden for efter skoletid at prøve kræfter inden for tømrer- og murerfaget. 

Vi besøger byggepladser, skoler og så snuser vi naturligvis til tømrer og murerfaget, hvor vi bygger noget med vores hænder.

På den måde giver vi de unge indsigt i hvad det vil sige at være håndværker, hvad det kræver, og så blæser vi den gamle skrøne med at hvis du ikke er boglig kan du altid blive håndværker til jorden. 

Sidst og ikke mindst så taler vi med dem om deres muligheder fremadrettet, for hvilket håndværksfag kunne muligvis passe på dem hvis det ikke lige er tømrer eller mure.

Sponsorater / donationer

Hvert år afsætter vi en pose penge til den gode sags tjeneste. Det gør vi fordi vi mener vi har en pligt til at bakke op omkring fx lokalsporten eller folk som kan have det svært. Budgettet for året laves altid i November måned året forinden. Søger du penge til din klub, forening eller noget tredje, send din ansøgning til am@poul-bak.dk

Hos Tømrer & Totalentreprenør Poul Bak A/S er vi stolte over at kunne skrive mere end 35 års erfaring på CV’et. 

Læs Cookiedeklaration her

Kontakt os

Tømrer & Totalentreprenør Poul Bak A/S

97 57 44 55

poulbak@poul-bak.dk​​​​

Østergade 16a

7870 Roslev

Se rutevejledning

CVR-nummer: 19408906