Os som totalentreprenør

Om du er offentlig, erhvervs eller privat bygherre, så kontakt os som totalentreprenør:

Tømrer og totalentreprenør Poul Bak A/S, er et byggefirma med stærke rødder og en stolt håndværksmæssig tradition bag sig gennem de seneste 37 år. Hos Tømrer & Totalentreprenør Poul Bak A/S har vi derfor stor erfaring med entrepriserformer som hoved-og totalentreprise, da vi lige fra starten har beskæftiget os med dette. Ved at vælge en entrepriseform som totalentreprise har du kun en kontaktperson og er derved aldrig i tvivl om, hvem du skal kontakte inden, under og efter byggeriet - nemlig os! Uanset hvilket spørgsmål eller problemstilling du må stå med, så er det vores ansvar i en totalentreprise at hjælpe dig på vej og lige præcis dét har vi igennem tiden specialiseret os i.

Virksomheden har de seneste 5 år gennemgået et generationsskifte hvor den nye generation har formået at løfte Poul Bak A/S ind i en ny tid med fokus på den gode relation- og håndværk samt tilgangen til hoved- og totalentrepriser, hvor stærke bånd til faste underentreprenører som er udvalgt på tidligere samarbejde samt tillid. 

Det betyder at de håndværkere samt byggeledere der kommer på pladsen, kender hinanden og er vant til at hjælpe samt tage ansvar for hinanden.

Hos Poul Bak A/S sætter vi en stor ære i at levere et højkvalitets produkt i håndværk- og til tiden samt den gode dialog med vores samarbejdspartnere og bygherre. Vi arbejder hver dag på højtryk for at ”få lov at komme igen næste gang” når vores bygherre har et nyt projekt der skal gives pris på/udføres.

Kontakt Casper for at tage en snak om dit projekt

Mob: 20 91 44 53

Mail: casper@poul-bak.dk

Hos Tømrer & Totalentreprenør Poul Bak A/S er vi stolte over at kunne skrive mere end 35 års erfaring på CV’et. 

Læs Cookiedeklaration her

Kontakt os

Tømrer & Totalentreprenør Poul Bak A/S

97 57 44 55

poulbak@poul-bak.dk​​​​

Østergade 16a

7870 Roslev

Se rutevejledning

CVR-nummer: 19408906