Profil

Hos Tømrer & Totalentreprenør Poul Bak A/S er vi stolte over at kunne skrive mere end 35 års erfaring på CV’et. Firmaet blev stiftet i 1986 af Poul bak, som allerede på daværende tidspunkt havde stor erfaring inden for tømrerfaget.

I begyndelsen bestod en stor del af arbejdet med opsætning af tagrender, hovedsageligt på lokale møddingspladser, da der blev et lovkrav herom. 

Poul så muligheden da ingen andre ville have et job som dette, derfor er det blev det også en del af logoet – og stadig er det den dag i dag. 

Arbejdsopgaverne blev dog hurtigt mere alsidige, og i dag beskæftiger virksomheden sig med alt inden for byggeri for det offentlige, erhverv samt private bygherre

Tømrer & Totalentreprenør Poul Bak A/S har adresse i Jebjerg nær Skive, men vi arbejder i hele landet. Virksomheden har de seneste 5 år gennemgået et generationsskifte, hvor den nye generation har formået at løfte Poul Bak A/S ind i en ny tid med fokus på den gode relation- og håndværk samt tilgangen til hoved- og totalentrepriser, hvor stærke bånd til faste underentreprenører som er udvalgt på tidligere samarbejde samt tillid.

Hos Poul Bak sætter vi en stor ære i at levere et højkvalitets produkt i håndværk- og til tiden samt den gode dialog med vores samarbejdspartnere og bygherre. Vi arbejder hver dag på højtryk for at ”få lov at komme igen næste gang” når vores bygherre har et nyt projekt, der skal gives pris på/udføres.

Hos Tømrer & Totalentreprenør Poul Bak A/S er vi stolte over at kunne skrive mere end 35 års erfaring på CV’et. 

Læs Cookiedeklaration her

Kontakt os

Tømrer & Totalentreprenør Poul Bak A/S

97 57 44 55

poulbak@poul-bak.dk​​​​

Østergade 16a

7870 Roslev

Se rutevejledning

CVR-nummer: 19408906