Tømrer & Totalentreprenør Poul Bak

​​​Hos Tømrer & Totalentreprenør Poul Bak A/S er vi stolte over at kunne skrive mere end 30 års erfaring på CV’et. Firmaet blev stiftet i 1986 af Poul bak, som allerede på daværende tidspunkt havde stor erfaring inden for tømrerfaget. 


I begyndelsen bestod en stor del af arbejdet med opsætning af tagrender, hvorfor det også blev en del af logoet – og stadig er det den dag i dag. Arbejdsopgaverne blev dog hurtigt mere alsidige, og i dag beskæftiger virksomheden sig med alt inden for tømrer- og snedkerfaget.

Renovering og nybyggeri

Vi har stor erfaring inden for renovering og nybyggeri – både for erhverv og privatpersoner. Derudover har vi beskæftiget os meget med specialopgaver, såsom renovering af fredet bygninger. Vi mestrer både hoved- og totalentreprise, hvilket betyder at du trygt kan overlade hele byggeprocessen til os.

For os er det vigtigt at have en god kontakt med kunden under hele byggeriet, da vi mener det giver en vis tryghed. Vi er stolte af vores håndværk, og det er vigtigt for os at være med til at sikre den næste generation – derfor er vi altid omkring 3 lærlinge i blandt medarbejderne.

Tømrer & Totalentreprenør Poul Bak A/S har adresse i Jebjerg nær Skive, men vi arbejder i hele landet. I dag ejes virksomheden stadig af stifteren Poul Bak, men sønnen Casper Bak har nu også andel i virksomheden. Casper er 27 år og har en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør.

Pouls mangeårige erfaring samt Caspers teoretiske viden betyder, at vi kan varetage de fleste opgaver, som vi ALTID udfører efter den danske lovgivning.

Kontakt os for et tilbud

Vi sætter pris på veludført arbejde til tiden. Kontakt os for at hører nærmere.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Find inspiration her

Firma

Tømrer & Totalentreprenør Poul Bak A/S

CVR: 19408906

Adresse​

Østergade 16a
​7870 Roslev

Kontakt

Telefon: 97 57 44 55

E-mail: poulbak@poul-bak.dk​