​Udskiftning af vinduer & udskiftning af døre i høj kvalitet

Hos Tømrer & Totalentreprenør Poul Bak A/S tilbyder vi professionel udskiftning af vinduer samt udskiftning af døre, i alle typer boliger i Skive, Aarhus og andre steder i Midtjylland. Har du ældre, medtagede vinduer eller døre, der trænger til en renovering, er vi specialister med mange års erfaring, inden for udskiftning af vinduer og døre, i høj kvalitet. Vi tilbyder også renovering af gamle vinduer. Her vil vi typisk udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag. Uanset hvilken af de to, du foretrækker, er vi klar til, at hjælpe dig. Nye vinduer og døre gør underværker for udseendet, men det kan også have en gavnlig effekt på indeklimaet.

Udskiftning af døre giver besparelser på varmeregningen

Oplever du træk i din bolig, og har du ældre døre og vinduer, kan meget tyde på, at begge er utætte. Er de først så slidte, at der er opstået revner og andre uregelmæssigheder, kan varmen sive ud. Det koster dig derfor flere penge hvert år, at varme huset op. Men med udskiftning af vinduer og udskiftning af døre, får du tættere udgange, der i dag fremstilles i vedligeholdelsesfri materialer, så du ikke skal bekymre dig om det, de næste mange år. Vi udfører eksempelvis:

  • Udskiftning af hoveddøre til villaer, kontorer og skoler
  • Udskiftning af opgangsdøre
  • Udskiftning af lejlighedsdøre
  • Udskiftning af mellemdøre.

Er du i tvivl omkring udskiftning af vinduer og døre?

Ønsker du at bestille udskiftning af vinduer og døre, har vi dygtige tømrere, der kan servicere dig. Om det er en enkelt dør eller flere, spiller ingen rolle. Vi klarer det hele inden for udskiftning af døre og vinduer. Vi kan præsentere dig for en lang række muligheder, hvor du skal tage stilling til for eksempel materialevalg. Skal det være i træ, aluminium eller plast?

Vi hjælper dig med professionel rådgivning, hvor vi blandt andet ser på mulighederne ved udskiftning af døre. Er det en sydvendt dør, der får meget sol? Er der overdækket vindfang? Er det et gammelt/nyt hus?

Vi lytter til dine ønsker og finder sammen frem til, hvilken type dør der ønskes, samt hvilke lister, der skal omkring de nye døre/karme. Ring for at høre mere på telefon 97 57 44 55 eller skriv til poulbak@poul-bak.dk.

Kontakt os for et tilbud

Vi sætter pris på veludført arbejde til tiden. Kontakt os for at hører nærmere.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Find inspiration her

Firma

Tømrer & Totalentreprenør Poul Bak A/S

CVR: 19408906

Adresse​

Østergade 16a
​7870 Roslev

Kontakt

Telefon: 97 57 44 55

E-mail: poulbak@poul-bak.dk​