Totalentreprise med mange års erfaring

Få større tryghed på dit næste projekt, med totalentreprise hos os. Vi er et erfarent tømrerfirma, der har mere end 25 års erfaring med totalentreprise i Skive, Aarhus og resten af Midtjylland. Vi er vant til at håndtere og varetage store, som små projekter og på baggrund af dine ønsker, udarbejder totalentreprenøren både skitseforslag, og senere hen færdige tegninger og beskrivelse til byggeriet. Vores kompetencer inden for totalentreprise ligger primært inden for:

  • Kontorbyggeri
  • ​Institutionsbyggeri
  • ​Produktionsbyggeri
  • ​Lagerbyggeri
  • Bilhusbyggeri
  • Butiksbyggeri
  • Halbyggeri

Professionel totalentreprise med et godt overblik

En totalentreprise omfatter alle ydelser inden for rådgivning, og alle de repræsenterede håndværksfag. Det vil sige, at vi som totalentreprenør, på baggrund af en dialog, med dig som bygherre, udvælger rådgivere (arkitekter og ingeniører) og fagentreprenører. Som totalentreprenør, varetager vi desuden alle planlægnings- og styringsopgaver lige fra projektering, kontakt til myndigheder samt projekt- og byggeledelse undervejs i alle faser af dit byggeprojekt. Vi har et godt overblik, og du har altid kun én fast kontaktperson, at kommunikere med, som har styr på din entreprise.

Kompetent rådgivning og sparring

Der er rigtig mange ting, at forholde sig til, hvis du står og skal bygge nyt hus. Hos Poul Bak, kan vi hjælpe dig med, at realisere dine boligdrømme. Vi tilbyder kompetent rådgivning og sparring, fra idéfase til tegninger, materialevalg og meget andet. Skal vi hjælpe dig med, at få gjort dine idéer til virkelighed, er vi de rette, til at varetage din entreprise.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder og lav en aftale, så vi kan tale dit projekt igennem. Ring til os på telefon 97 57 44 55 eller skriv til poulbak@poul-bak.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os for et tilbud

Vi sætter pris på veludført arbejde til tiden. Kontakt os for at hører nærmere.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Find inspiration her

Firma

Tømrer & Totalentreprenør Poul Bak A/S

CVR: 19408906

Adresse​

Østergade 16a
​7870 Roslev

Kontakt

Telefon: 97 57 44 55

E-mail: poulbak@poul-bak.dk​