Tagrenovering øger værdien på din bolig

Hos Poul Bak tilbyder vi tagrenovering alle slags nye tage i Skive, Aarhus og Midtjylland. Har du en ældre bolig, hvor tagkonstruktionen er medtaget og slidt, er det ofte en rigtig god investering, at få udført professionel tagrenovering, således at du igen får et tag, der holder på varmen og holder tæt. ​Vi har gennem årene, udført mange tagudskiftninger og har derfor stor erfaring i alle slags tage, eksempelvis:

  • Paptag
  • Betontag
  • Tegltag
  • Glaseret tegl
  • Decratag
  • Eternittag
  • skifertag og meget mere

Renovering af dit tag, kan genskabe tagets gode egenskaber og samtidig øge værdien på din bolig. Skal vi udføre en gennemgribende tagrenovering på dit tag, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan komme forbi og give et uforpligtende tilbud.

Grundig og effektiv tagrenovering

Har du et tag, der trænger til en grundig og effektiv tagrenovering, er der ingen tvivl om, at det vil have en positiv effekt på både din økonomi, samt på indeklimaet. Trækker det fra taget, og formår taget ikke at holde på varmen, er det dyrt at varme huset op. Det skaber også et dårligt indeklima. Et godt og tæt tag er den vigtigste faktor, der påvirker husets klimaskærm. Små utætheder over længere tid, skader nemt tagkonstruktionen og træværket, så rod og svamp kan forekomme. Derfor er det nødvendigt med jævne mellemrum, at få kontrolleret taget, da der kan spares mange tusinde kroner. Vi tilbyder gerne, at lave en grundig gennemgang af taget, så de små problemer bliver opdaget i tide.

Få et gennemsyn af dit tag til en konkurrencedygtig pris

​Skal vi gennemgå dit tag for at se, om det vil have gavn af en tagrenovering, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud til din bolig og giver et godt tilbud, til en konkurrencedygtig pris. Står du en dag og skal sælge huset, er en tagrenovering virkelig noget, der kan gøre en forskel. Mangel på samme, kan desuden forhindre et salg.

Lad os derfor se på dit tags helbred, så du kan få et sundt tag igen. Kontakt os på telefon 97 57 44 55 eller skriv til poulbak@poul-bak.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os for et tilbud

Vi sætter pris på veludført arbejde til tiden. Kontakt os for at hører nærmere.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Find inspiration her

Firma

Tømrer & Totalentreprenør Poul Bak A/S

CVR: 19408906

Adresse​

Østergade 16a
​7870 Roslev

Kontakt

Telefon: 97 57 44 55

E-mail: poulbak@poul-bak.dk​